Pohde tiedottaa: Kempeleen terveyskeskuksen infopisteen aukioloajat muuttuvat 24. kesäkuuta

ma kesäk. 17 13:15:00 2024

Kempeleen terveyskeskuksen infopiste ottaa käyttöön uudet aukioloajat 24.6.2024. Infopiste palvelee jatkossa maanantaista torstaihin kello 8–14. Aikaisemmin asiakkaat ovat voineet asioida infopisteellä terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Myös infopisteeltä saataviin palveluihin tulee joitakin muutoksia.

Infossa työskentelee sihteeri, jolta voi jatkossa varata aikoja esimerkiksi röntgeniin ja laboratorioon sekä hakea todistuksia ja laboratoriotuloksia. Lisäksi infopisteellä voi hoitaa terveyskeskuksen vaihtoon liittyvät asiat sekä erilaiset lupa-asiat.

Kiireetön ja kiireellinen hoito Kempeleessä

Päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla saa hoidon tarpeen arvioinnin kiireellisissä asioissa, joita ovat esimerkiksi äkillinen sairastuminen, sydänoireet, voinnin äkillinen heikentyminen ja voimakas pääkipu. Tarvittaessa konsultoidaan lääkäriä. Sisäänkäynti on ovesta A1 ja sairaanhoitajalle ilmoittaudutaan itseilmoittautumislaitteen kautta.

Kiireettömissä asioissa yhteydenotto Kempeleen terveyskeskukseen tapahtuu ensisijaisesti puhelimitse numeroon 08 669 2700 maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin kello 8-15. 

Kempeleen terveyskeskuksen yhteystiedot Pohteen verkkosivuilla.

Alkuperäinen uutinen Pohteen verkkosivuilla.

Lisätietoa