Nuorisopalvelut


KESÄTOIMINTA2020

Liikennepuistossa POP UP-tapahtuma perjantaina 12.6.2020 klo 10-12!

Lasten-ja nuorten tilojen kesätoiminta alkaa Kempele Akatemialla maanantaina 1.6.2020. Nuorisopalvelut jalkaantuu kesä- ja heinäkuussa ympäri Kempelettä, myös PopUppeina lasten ja nuorten suosimissa paikoissa.

Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa myös WhatsApissa, nuorisopalveluiden Instagramissa, Facebookissa arkisin ma-pe klo 12-16.

Verkkonuokkari on avoinna Discordissa  kesäkuussa maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.00-19.00 .

Liikennepuistoa ei avata kesä- ja heinäkuussa koronaviruksen COVID-19 takia. Yksittäisiä lastenjuhlia voidaan järjestää liikennepuistoon.
Lisätietoa liikennepuiston toiminnasta Riikka Kärkkäinen p. 044 4972 288.


Nuorisopalvelut

Kempeleen kunnan nuorisotyö on tavoitteellista peruspalvelua. Nuorisotyö keskittyy tarjoamaan monipuolista, ennaltaehkäisevää ja lasta sekä nuorta henkilökohtaisesti huomioivaa palvelua. 

Kesä tuo pieniä muutoksia nuorisotyöhön. Talotoiminta avataan Kempele Akatemialla ja toimimme  myös verkossa/somessa. Kesällä jalkaudutaan mm. puistoihin, Kalliomontulle, Zeppeliiniin, koulujen alueille sekä muihin lasten ja nuorten suosimiin paikkoihin.

Nuorisopalvelut edistävät omassa toiminnassaan nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa. Lisäksi tuetaan lasten ja nuorten kasvua, itsenäistymistä, harrastamista ja toimintaan osallistumista, yhteisöllisyyttä sekä erilaisten tietojen ja taitojen oppimista.

Nuorisopalvelut tukevat jatkossa entistä enemmän nuorten omien ideoiden toteuttamisessa ja nuorisotyössä kannustetaan siihen, että nuoret itse järjestäisivät kohderyhmälle suunnattua toimintaa. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen sekä nuorten kasvu- ja elinolojen parantamien ovat tärkeä osa nuorisopalvelujen toimintaa.

 

Lisätietoa

Yhteystiedot

Nuorisopalvelujen päällikkö
Sanna Tauriainen
050 3078 981
sanna.tauriainen@kempele.fi

Postiosoite:
PL12
90441 Kempele

Käyntiosoite:
Kempele Akatemia
Honkasentie 15
90450 Kempele

Muut yhteystiedot

Nuorisopalvelujen arvot

Asiakaslähtöisyys

Vapaaehtoisuus

Luottamuksellisuus

Osallisuus

Samanarvoisuus

Nuorisopalvelut Facebookissa

Nuorisopalvelut Instagramissa