Kurssipaikan peruminen ja kurssimaksujen palautus

Kurssipaikan peruminen:

Ilmoittautuminen on aina sitova. Mikäli et pääse kurssille, voit perua varatun kurssipaikan veloituksetta 5 päivää ennen kurssin alkua. Muussa tapauksessa veloitetaan koko kurssimaksu. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutukseksi ei myöskään hyväksytä sitä, että henkilö ei saavu paikalle tai osallistu ryhmään.

Perumisen voit tehdä soittamalla opiston toimistoon p. 050 463 6431, sähköpostitse osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi tai netissä ilmoittautumisnumerollasi. 

Kurssimaksun palautus:

Kurssimaksut palautetaan ainoastaan, mikäli kurssi ei käynnisty ja opiskelija on ehtinyt maksaa kurssimaksun.

Kurssimaksuja ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää kurssin. Musiikin yksilöopetuksessa voidaan kuitenkin kevään kurssimaksu palauttaa, mikäli keskeytys tapahtuu syyslukukaudella viimeistään 31.12. mennessä.

Mikäli opiskelija ilmoittautuu koko lukuvuoden kestävälle kurssille syyslukukauden aikana, veloitetaan kurssimaksu koko lukuvuodelta. Maksua ei palauteta, jos opiskelija syystä tai toisesta keskeyttää kurssin joko syys- tai kevätlukukauden aikana.

Mikäli opiskelija ilmoittautuu koko lukuvuoden kestävälle kurssille kevätlukukaudella, veloitetaan kurssimaksuna puolet koko lukuvuoden kurssimaksusta.

Lyhyt- ja intensiivikursseista maksetaan aina koko kurssimaksu.

Mikäli koko lukuvuoden kestävä opintoryhmä joudutaan lakkauttamaan syyslukukaudella alhaisen opiskelijamäärän vuoksi, kurssimaksusta palautetaan puolet. Mikäli ryhmä lakkautetaan kevätlukukaudella, kurssimaksua ei palauteta. Vain syys- tai kevätlukukauden kestävillä kursseilla tai lyhytkursseilla maksuja ei palauteta, mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään.

Yksilö- ja ryhmäopetuksessa tunnit voidaan jättää korvaamatta 2 kertaa lukuvuoden aikana.

Kempele-opisto voi evätä henkilön opiskeluoikeuden seuraavalle lukuvuodelle, mikäli hänellä on maksamattomia kurssimaksuja aiemmilta lukuvuosilta tai muita avoimena olevia maksuja Kempeleen kunnalle.

Lisätietoa

Ajankohtaista

Opintosetelihakemus (tulostettava)

Koko lukuvuoden kestäville kursseille ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudeksi uudelleen. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden.

Kurssitoiveita Kempele-opistolle voit jättää tästä

Tuntiopettajille

Linkki Opettaja-Hellewiin

Yhteystiedot

Hallinto
Riitta Linna
va. Kempele-opiston rehtori
p.050 463 6423

Hely Takalahti (vuorotteluvapaalla 31.10.2020 saakka)
opistosihteeri
p.050 463 6431

Opettajat
Henna Luokkanen
tekstiilityönopettaja
p. 050 463 6499

Kari Suvilehto
musiikinopettaja
p. 050 523 6832

Heli Suihkonen
suunnittelijaopettaja, musiikki
p. 040 141 8095

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

käyntiosoite:
Kempele-opisto
Honkasentie 15 B
90450 Kempele
p 050 463 6431
Kartalla

postiosoite:
Kempeleen kunta
Kempele-opisto
PL 12
90441 KEMPELE

Voit lähettää palautteesi osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi