Yritysten palvelut koronaepidemian aikana

Yritykset palvelevat poikkeusoloissakin! Olemme koonneet listalle yritysten ilmoittamia palveluita kunnan facebookista ja otamme mielellämme vastaan vinkkejä uusista palveluista. Tiedota palveluistasi sähköpostitse: soile.pitkanen(at)kempele.fi. Oheinen listaus ei ole tyhjentävä, mutta antaa vinkkejä paikallisten yritysten palveluiden pariin, jotka kaikki tarvitsevat meidän apuamme tällä hetkellä.

Palveluita käytettäessä on tärkeää, ettei hoitoihin tai harrastuksiin mennä sairaana tai jos olet palannut ulkomailta ja sen takia karanteenissa. 

Wellness by Balance  - hoitola Linnakankaalla avoinna normaalisti. Monipuolista kehon hoitoa, huoltoa ja hemmottelua.Varaa verkossa

Nosto ja kuljetus Matti Salin Oy palvelee kuljetusasioissa tilausten mukaan. Myös pakettiauto on käytettävissä esimerkiksi tilausten toimittamiseen. 

Pelixir Keilahalli palvelee normaalisti. Hygieaan ja puhtauteen on panostettu erityisesti tässä tilanteessa. 

Veimart vesivuotovahti verkkokauppa auki normaalisti. Tilaamalla vuotovahdin tuet samalla LVI-alan asennusliikkeitä.

Sarkin Saxsi palvelee nettiajanvarauksella tai soittamalla 08 5208 481.

SaagaTravel palvelee kuljetusasioissa. Pienin auto on 4 paikkainen henkilöauto ja 11, 18 ja 20 paikkaiset pikkubussit, lisäksi valikoimassa isot turistibussit. 

Lakeuden Katsastus Kempeleessä palvelee normaalisti arkisin 9-17.

Personal Trainer Anu Junnila hiihtotekniikkavalmennusta valmennusilloissa ja valmennuksia keväälle/kesälle.  

Kotipizza Zeppelin on avoinna normaalisti. Erikseen sovittuna voi toimittaa isompia tilauksia yrityksille. p. 044 734 9917 s.posti: 102@kotipizza.fi 

Ninjami tekee koodausta ja suunnittelua normaalisti ja kokoukset onnistuvat hyvin etänä.

Apukaija palvelee yrityksiä Kempeleessä ja Oulun seudulla normaalisti. Siivouspalvelut ja hygieniatarvikkeiden myynti. Flunssakaudella suosittelemme yrityksille A1-siivousta. 

Haka-Rengas & Akku renkaiden kausivaihtopalvelua kotikäyntipalveluna yli 70-vuotiaille. Samalla voi auttaa myös esim. auton määräaikaiskatsastuksessa, auton pesussa ja fiksauksissa, suorittaa pienet huoltotoimenpiteet. Ajanvaraukset p. 050 5169 928 tai 044 9847 635.

Kuvamake kuvaa henkilö- ja tuotekuvia studiossa tällä hetkellä tapahtumakuvausten ollessa tauolla.

Pianonvirittäjä Eero Koivisto virittää, huoltaa ja korjaa pianot ja flyygelit kuten tähänkin asti. Ajanvaraus p. 0400 680 998 tai s.posti: eerokoivisto@hotmail.com.

Tommi Holappa toimittaa tilauksesta polttopuut haettuna tai toimitettuna kotiinne. Tilaukset p. 0400514673 tai 050 5579655.

Hieroja Tatu Kaikkonen tekee hierontoja normaalisti, poislukien yli 70-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat asiakkaat. Tulethan terveenä ja huolehdit käsihygieniasta.

Oulun Fiksaamopalvelut Oy Ajoneuvojen pesu, sisäpuhdistus ym. palvelut Kempeleestä. Avoinna sopimuksen mukaan. p.045 883 6384

Kotilinkki yksityisesittelyjä normaalisti yleisesittelyiden ollessa tauolla. Lisätietoa kohteista saa sähköpostitse tai soittamalla.
Jos olet myymässä, saat asuntosi myyntiin helposti verkkosivujen kautta. 

A1 Autoväri palvelee aivan normaalisti. USA-autojen huollot ja varaosat, automaalit ja tarvikkeet, autonhoitopalvelut. 

Lähettipalvelu Nice & Way palvelee normaalisti asiakkaitaan.

Verkkokauppa www.varityskuvakauppa.fi toimii normaalisti, tuotteet ovat digitaalisia. Koronatilanteen takia verkkokaupassa kymmenen värityskuvaa ilmaiseksi, jotta ihmisillä on mahdollisuus saada mukavaa tekemistä. Yritykset voivat käyttää värityskuvia omassa markkinoinnissaan.

Päivi Vesalan graafisen suunnittelun ja kuvittamisen palveluita saatavilla normaalisti www.paivivesala.com

Kauneushoitola Anna-Carin avoinna normaalisti ajanvarauksien mukaan Zeppeliin 2. kerroksessa. p. 044 2741775

Asupiste Zeppeliinin toisessa kerroksessa palvelee lyhennetyin aukioloajoin. Ark 10-18 La 10-15 ja su suljettu.

Tarkista Kauppakeskus Zeppelinin liikekohtaiset aukioloajat täältä.

Hieronta ja Kauneus Jamice palvelee normaalisti. Tulethan terveenä hoitoon. 

Jalkahoitola KevytJalka hoitaa jalat kuntoon Lääkärikeskus Zeppelinissä olevissa tiloissaan. Tulethan terveenä hoitoon.

Ravintolat Cavo Greco ja Rio Bravo Zeppelinissä nouda tai tilaa ruokaa kotiin tai työpaikalle. Kuljetukset 5 km säteellä Zeppelinistä. Yli 30 € tilauksista ei kuljetusmaksua.  13.4 saakka kaikista A'la Carte annoksista -15%. Tilaukset p.044 700 4001

Pyörävelhot palvelee Paiturissa normaaliin tapaan. Lähes kaikki vuoden 2020 uutuudet myymälässä ja koeajettavissa. Myös sähköpyörä valikoima on kattavasti esillä. p. 044 5712222 sekä Facebook, Instagram 

Easymoven kuntosali on avoinna ilman ohjattuja ryhmäliikuntatunteja. Samoin hieronta- ja fysioterapiapalvelumme ovat toiminnassa. Pidämme kiinni erinomaisesta hygieniasta niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin osalta. 

Kuntomo Zeppelin, liikuntakeskus, 15 hierojaa, kolme fysioterapeuttia, viisi valmentajaa.Voit ostaa vaikka hierontalahjakortin jouluksi. Lahjakortit kätevästi netistä. Avoinna koronaviruksesta huolimatta, mutta se huomioiden.

Homekoiratutkimukset jatkuvat normaalisti www.homenokka.fi. Toki otamme huomioon koronaviruksen, emmekä tee töitä sairaana emmekä tule kiinteistöihin joissa oireillaan.

Paku ja Reipas Kuski ajelee normaalisti.Ota yhteyttä Heikki p. 040 5847261, niin lasketaan tarpeisiinne sopiva tarjous.

Honka-Kipsa palvelee toistaiseksi asiakkaitaan normaalisti. Mahdollisista muutoksista ilmoittelemme Honka-Kipsan omalla fb sivulla. Mahdollisuuksien mukaan olemme ottaneet käyttöön ruokien kotiinkuljetuksen. Tilaukset p. 08 512317. Suosittelemme kuitenkin puh tilauksia itse noutaen. 

Vihiluodon Torppa avoinna ke-to 15-01, pe-la 12-03 ja su 12-23 Ruokaa voi tilata kotipakettiin p. 08 520 9451 

Hierontapalvelu Kempele avoinna iltaisin klo 15-21 ja nyt myös lauantaisin klo 10 - 15. Nettiajanvaraus ja p. 050 4128 418. 

Luonnokas kosmetiikka ja saunaelämykset Kempeleessä valmistettua luonnonmukaista saippuaa. Lahjakortteja saunahoitoihin ja tuotteisiin.
Kempeleessä ilmainen kotitoimitus yli 20€ tilauksille, muualle 2,90€/toimitus (tilaus verkkokaupan kautta normaalisti). Jos haluat kotitoimituksen, käy valitsemassa tuotteet verkkokaupasta ja laita tilauksesi sähköpostilla anu.rosenberg@luonnokas.fi. Verkkosivuille tästä.

OH-Energia Oy palvelee normaalisti poikkeustilanteessa suositukset huomioiden. Nyt kannattaa kysyä tarjouksia ja varata esim. viilennyspumput tulevalle kesälle asennukseen. Myös pumppujen huollot on hyvä huolehtia ajantasalle.Palvelemme p. 0503523237 ja olli.hintsala@oh-energia.fi.

Solleus Hieronta- ja kauneudenhoitopalvelut sekä tuotemyynti palvelevat. Hoitola avoinna asiakasvaraustilanteen mukaisesti.

Seven Gear Finland Oy Lippikset, t-paidat, hupparit, asusteet, pipot liput, banderollit, myyntiteltat ym. tuotteet brodeerattuna, painettuna, silkkipainettuna, kudottuna, dtg-printattuna jne.

Oriflame Cosmetics by Pauliina Gärding. Kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteet, shampoot, meikit ja kaikkea muuta kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää verkkokaupasta.

Tarvitsetko kiinteistön piha-alueiden lakaisua pienkuormaajan harjakoneella tai lumien kantamista sivummalle. Soita SaagaTravel p. 040 0280685.


Lisätietoa

Yhteystiedot

Miia Marjanen, elinkeinojohtaja
p. 050 316 9701
yritysneuvonta, yritystontit ja -toimitilat, kehityshankkeet

Soile Pitkänen, elinkeinokoordinaattori
p. 040 626 7271
matkailu, verkkokauppa ja luovat alat

Varaa aika yritysneuvojan kalenterista.

etunimi.sukunimi@kempele.fi