Ruokailu

Ruokailu

Ruokailun järjestelyt koulun eri toimipisteissä vaativat tarkkaa aikataulutusta ja sopeutumista luokkakohtaisiin ruokailuaikoihin. Ruokailu vaatii jatkuvaa harjoittelua ja yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamisen valvontaa. Jokainen opettaja ja koulunkäyntiohjaaja vastaavat opettamansa ja ohjaamansa ryhmän tai oppilaan ruokailun valvonnasta. Ruokailussa kiinnitetään erityistä huomiota hyviin ruokailutapoihin ja lasten ruokatauosta pyritään rakentamaan kiireetön ja rauhallinen. Jätteiden lajittelun tehostamiseen ja kiinnitetään enemmän huomiota. Ruokailun onnistumiseksi on luokille annettu omat ruokailuaikansa.

Kouluruoka valmistetaan vähälaktoosisista raaka-aineista. Mikäli lapsenne on diabeetikko tai tarvitsee erityisruokavaliota (allergiat yms.), on oppilaan huoltajan esitettävä asiasta selvitys kouluterveydenhoitajalle.

Välipaloja ei ole mahdollista tarjota alemmille luokilee Kempeleen kouluissa iltapäiväkerhoja lukuun ottamatta. Isommat oppilaat (7.-9.lk) voivat syödä välipalan iltapäivä tauolla välipalalipulla. Lippuja voi ostaa kirjastosta tai Kempeleen kunnan neuvonnasta. Lapset voivat lisäksi tuoda pitkinä päivinä kouluun omia välipaloja. Luokan mahdollisista välipaloista opettaja sopii oppilaiden kanssa.

Ruokailua koskeviin tiedusteluihin vastaa ruokapalvelun vs. alue-esimies Marjo Rauma, puh. 040 672 5234 

Lisätietoa

Ajankohtaista

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa

Koulu alkaa keskiviikkona 12.8.2020.

Wilma-tunnukset

Wilma-tunnuksia käytetään kodin ja koulun yhteydenpidossa koko perusopetuksen ajan. Tunnuksia käytetään jo kevään aikana aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisessa ja muussa tiedottamisessa.

Jos huoltaja ei ole saanut Wilma-tunnuksia, otathan yhteyttä koulun kansliaan.

· Ketolanperän koulu 050 463 6483

· Kirkonkylän koulu 050 316 9598

· Linnakankaan koulu 050 316 9488

· Santamäen koulu 050 463 6483

· Ylikylän koulu 050 316 9584