Zeniitin butiikit

Zeniitin alueelle on suunnitteilla n. 40-50 M€ investoinnit tulevaisuudessa sekä n. 100 työpaikkaa. Rekisteröityjä yöpymisiä alueella arvioidaan olevan n. 115 000 vuonna 2030. Alueen ohitse kulkee VT4-moottoritie ja 30 000 autoilijaa päivittäin. Lähellä on myös Oulun lentoasema ja Kempeleen rautatieasema. Alueen läpi kulkee Kempeleen virkistysreitit sekä ladut ja alueen keskelle tuleva 10 ha järvi tulee olemaan suosittu uintikohde kesäisin.

Moottoritien välittömään läheisyyteen on suunnitteilla butiikkikauppojen kortteli, joka tarjoaa uniikin ostoskokemuksen ympäristöllään, sekä uniikeilla liikkeillään. Liikkeiden valikoimassa on esimerkiksi pukeutumista, kenkiä, lahjatavaroita, koruja sekä kahvilatoimintaa. Myös vähittäiskauppaa on suunniteltu tähän yhteyteen. Liikkeet muodostavat yhdessä pihapiirin, jonka keskelle tulee tapahtumatori ympärivuotiseen käyttöön. Se mahdollistaa muun muassa joulutorin sekä erityyppisten markkinoiden järjestämisen.

Butiikkikortteliin sijoittuvat yritykset ovat haussa 2019 - 2020 ja sijoittuvien toimijoiden kesken on tarkoitus muodostaa vaiheittainen puitesopimus yhdessä kunnan kanssa.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot:

Miia Marjanen
elinkeinojohtaja
050 3169701
miia.marjanen(at)kempele.fi

tai

Soile Pitkänen
elinkeinokoordinaattori
040 626 7271
soile.pitkanen(at)kempele.fi

Lisätietoa