Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta 

AP/IP- tiloja ovat B -rakennuksen Tupa ja Aula. Lisäksi toiminnassa käytetään vapaina olevia B-talon luokkatiloja sekä piha-aluetta. Aamu- ja iltapäivätoimintaan kuljetaan aina TYRSKY- ulko-oven kautta.

AP/IP -puhelin 044-4972256

AP/IP - toiminnan ohjaajat:

Aitto-oja Satu
Isopahkala Auli
Karvonen Raimo
Kirstinä Elina
Koivisto Merja
Leiviskä Hanna
Mertala Sisko
Mustaniemi Virpi
Maijala Susanna                 

Aamupäivätoiminta aukeaa B- rakennuksen Tuvassa kello 7. Tupaan kulku TYRSKY- ulko-oven kautta. Ulkovaatteet, kengät ja reppu jätetään Tuvan ulkopuolelle naulakkoon. Lapset voivat tuoda halutessaan kotoa aamupalan ja syödä sen Tuvassa.

Aamupäivätoimintaa järjestetään klo 7- 9. Ennen koulutuntien alkua luetaan, askarrellaan, leikitään tai ulkoillaan.

Iltapäivätoimintaa on 12-17. Iltapäivätoimintaan siirrytään ensimmäisen kouluviikon aikana ohjaajan opastuksella. Iltapäivätoiminnan aikana on ulkoilua, leikkejä, pelejä, askartelua ja lukemista. Välipala tarjoillaan koulun ruokalassa kaikille iltapäivätoiminnassa mukana oleville. Iltapäivätoiminnan ryhmät ovat klo15 (lyhyt ip) ja 17 (pitkä ip).

Kotiläksyjä voi tehdä halutessaan iltapäivätoiminnassa. Lukuläksyt luetaan ääneen aina kotona. Kotiväen vastuulla on huolehtia ja tarkistaa lapsen läksyt.

Huoltajat joko hakevat lapsensa ip-toiminnasta tai mikäli lapsi saa lähteä yksin ip:stä, huoltajan on aina ilmoitettava siitä tekstiviestillä/soittamalla ap/ip-ohjaajan puhelimeen. Ilmoituksen voi tehdä myös pysyvästi esitietolomakkeella.

Aamupäivä ja iltapäivätoiminnasta irtisanomiset ja ryhmämuutokset aina kirjallisesti Wilma-viestillä tai sähköpostitse apulaisrehtori Anu Veteläiselle (p.050-4636694). Irtisanomiset ja muutokset astuvat voimaan seuraavan kuukauden alusta. Wilman kautta voitte seurata lapsenne läsnäolopäiviä. Koulujen loma-aikoina ei järjestetä ap/ip-toimintaa.

Aamu-ja iltapäivätoiminnasta vastaa Kirkonkylän koululla erityisopettaja, apulaisrehtori Anu Veteläinen p.050-4636694.

Ap-ip-hakukaavake

Lisätietoa

Ajankohtaista

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja perusopetuksessa

Koulu alkaa keskiviikkona 12.8.2020.

Wilma-tunnukset

Wilma-tunnuksia käytetään kodin ja koulun yhteydenpidossa koko perusopetuksen ajan. Tunnuksia käytetään jo kevään aikana aamu- ja iltapäivätoimintaan hakemisessa ja muussa tiedottamisessa.

Jos huoltaja ei ole saanut Wilma-tunnuksia, otathan yhteyttä koulun kansliaan.

· Ketolanperän koulu 050 463 6483

· Kirkonkylän koulu 050 316 9598

· Linnakankaan koulu 050 316 9488

· Santamäen koulu 050 463 6483

· Ylikylän koulu 050 316 9584