Ketolanperän koulun laajennusprojekti etenee jo kesän 2024 aikana

ma huhtik. 22 14:46:00 2024

Kempeleen Ketolanperän koulun yhteisö saa iloita merkittävästä kehityksestä, kun koulun laajennusprojekti etenee suunnitellusti. Elementit-E Oy rakentaa kesän 2024 aikana uuden AITO-puukoulun, joka lisää koulun tilaa 821 neliömetrillä. Tämä laajennus vastaa koulun kasvavaan tarpeeseen tarjota oppilailleen entistäkin paremmat puitteet turvalliseen ja terveelliseen oppimiseen.

Toimiva oppimisympäristö

Rehtori Jarkko Sillanpää toteaakin suunnittelu- ja kilpailutusvaihetta hyvin: "Elementit-E Oy:n suunnittelema koulurakennus vakuutti henkilökuntamme heti suunnittelun alkuvaiheessa. Pohjaratkaisuissa oli toteutettu hienosti toiveemme ja ajatuksemme toimivasta oppimisympäristöstä. Muuntojoustavat tilat antavat hienot mahdollisuudet monipuolisille pedagogisille ratkaisuille ja tukevat yhteisopettajuutta, joka on olennainen osa toimintakulttuuriamme. AITO-puukoulu tarjoaa oppilaillemme turvalliset, terveelliset ja viihtyisät tilat oppimisen polulle. AITO-puukoulu sopii myös ulkoasultaan hienosti nykyisen koulurakennuksemme ilmeeseen ja tulee täydentämään koulumiljöömme tyylikkäästi. ”

”Laajennushankkeen lisäksi olemassa oleva vuonna 1993 käyttöönotettu koulurakennus peruskorjataan vuoden 2025 aikana. Muutostyöt tulevat kohentamaan kouluympäristön viihtyisyyttä ja tarjoamaan oppilaille modernit ja inspiroivat oppimistilat. Koulun henkilökunta, oppilaat ja vanhemmat odottavat innolla näitä muutoksia, jotka parantavat koulun toimintaa ja edistävät oppilaiden oppimista ja hyvinvointia”, toteaa Kempeleen kunnan tekninen johtaja Tuomo Perälä.

Lisää kestävää kiinteistökehittämisestä AITO-puukoulu-sivulta: www.elementit.fi
Juha Paananen, Elementit-E Oy, 040 7717 120
Tuomo Perälä, Kempeleen kunta, tekninen johtaja
Elisa Ollikainen, Kempeleen kunta, rakennusinsinööri
Jarkko Sillanpää, Kempeleen kunta, Ketolanperän koulun rehtori

Lisätietoa