Liikuntakortit

Seniorikortti

Seniorikortti on tarkoitettu yli 65-vuotiaille, joiden kotikunta on Kempele, Liminka, Tyrnävä, Hailuoto, Lumijoki tai Siikajoki. Kortti maksaa 55 €, pois lukien Siikajoki, joille hinta on 100€. Kortti on voimassa ostopäivästä lähtien yhden vuoden. Katso seniorikortin edut tästä.

Alle 65-vuotiaiden liikuntapassi

Liikuntapassi on tarkoitettu kempeleläisille alle 65-vuotiaille eläkeläisille. Eläkeläisten liikuntapassi on ostopäivästä lähtien voimassa yhden vuoden, hinta 55 €. Katso alle 65-vuotiaiden liikuntapassin edut.

Työttömien liikuntapassi

Liikuntapassi on tarkoitettu kempeleläisille työttömille. Työttömien liikuntapassi on voimassa puoli vuotta ostopäivästä, hinta 27,50 €. Katso työttömien liikuntapassin edut.

Veteraanikortti

Veteraanikortti on tarkoitettu kempeleläisille veteraaneille Virkistysuimala Zimmariin (sis. myös yleiset vesivoimistelut).

Erityisliikunnan vuosikortit

Erityisliikunnan vuosikortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortin hinta alle 18 vuotiaille on 27,50 €, aikuisille 55 €. Tarkoitettu kempeleläisille, joilla on esittää EU:n vammaiskortti. EU.n vammaiskorttia voi hakea olemassa olevalla virallisella päätöksellä. Lue lisää vammaiskortin hakemisesta.

Omaishoitajien vuosikortti

Kortti on tarkoitettu kempeleläisille omaishoitajille omaehtoiseen vesiliikuntaan. Kyseessä on henkilökohtainen etuus ja kortin voi lunastaa Zimmarin palvelupisteestä esittämällä omaishoitosopimuksen. Kortin hinta 55 € ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Lisätietoa

Yhteystiedot

Liikuntapalveluiden päällikkö
Katja Vähäkuopus
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 3163804

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711

Ikäihmisten liikunnanohjaaja
Minna Lammassaari
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 664 3872

Virkistysuimalan vastaava
Tarja Koivisto
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 463 6493