Ilmoittautuminen kursseille

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 kursseille käynnistyy lauantaina 15.8. klo 9.

Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään, joten suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan netin kautta. Ilmoittautumisia sähköpostilla, teksti- tai vastaajaviestillä ei hyväksytä. Yhteystietojesi oikeellisuus on erittäin tärkeä, koska lähetämme viestit muutoksista, peruutuksista ja muuta tärkeätä infoa yleensä tekstiviestipalvelun kautta. Kempele-opisto ei vastaa seuraamuksista, jotka ovat johtuneet puutteellisista tai virheellisistä yhteystiedoista.

Koko lukuvuoden kestäville kursseille on mahdollista ilmoittautua läpi lukuvuoden joko netin kautta tai puhelimitse p. 050 463 6431. Ilmoittautuminen koko lukuvuoden kestäville kursseille on voimassa lukuvuoden loppuun saakka eikä kevätlukukaudeksi tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Huomioithan, että Kempele-opistolla ei ole ilmaisia tutustumiskertoja. Suosittelemme tutustumaan myös peruutus- ja maksuehtoihin.

Voit suorittaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Jos et halua maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä, laskutamme sen myöhemmin.

HUOM!
Opintosetelietuutta anovien ei tule maksaa kurssimaksua netti-ilmoittautumisen yhteydessä. Opintosetelietuus huomioidaan hakemusten perusteella määrärahan puitteissa laskutuksen yhteydessä.
Kempele-opistolla on käytössä sähköinen Smartum ja ePassi.
Mikäli käytät Smartumia tai ePassia, tulee kurssimaksu suorittaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Jälkikäteen Smartumin tai ePassin huomioiminen ei ole mahdollista. Jos maksat ePassilla liikuntakursseja, ei ostoskoriin saa valita muita kursseja samanaikaisesti.

Emme lähetä erillistä vahvistusta kurssin alkamisesta ennen kurssia. Opistosta otetaan yhteyttä ainoastaan, mikäli kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelupaikan varasijalta. Kursseihin liittyvistä muutoksista ilmoitamme pääsääntöisesti tekstiviestillä.

Lisätietoa

Ajankohtaista

Opintosetelihakemus (tulostettava)

Koko lukuvuoden kestäville kursseille ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudeksi uudelleen. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden.

Kurssitoiveita Kempele-opistolle voit jättää tästä

Tuntiopettajille

Linkki Opettaja-Hellewiin

Yhteystiedot

Hallinto
Riitta Linna
va. Kempele-opiston rehtori
p.050 463 6423

Hely Takalahti (vuorotteluvapaalla 31.10.2020 saakka)
opistosihteeri
p.050 463 6431

Opettajat
Henna Luokkanen
tekstiilityönopettaja
p. 050 463 6499

Kari Suvilehto
musiikinopettaja
p. 050 523 6832

Heli Suihkonen
suunnittelijaopettaja, musiikki
p. 040 141 8095

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

käyntiosoite:
Kempele-opisto
Honkasentie 15 B
90450 Kempele
p 050 463 6431
Kartalla

postiosoite:
Kempeleen kunta
Kempele-opisto
PL 12
90441 KEMPELE

Voit lähettää palautteesi osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi