Työ ja yrittäminen

Kempeleessä on hyvä tehdä työtä ja yrittää

Hyvän sijainnin ja aktiivisen elinkeinopolitiikan ansiosta Kempeleeseen on kotiutunut paljon menestyviä yrityksiä, jotka luovat uutta ja tarjoavat työtä hyvin koulutetuille kempeleläisille. Eniten työllistävät yritykset ovat Polar Electro Oy, Lehto Group Oyj, Osuuskauppa Arina ja Lumon Suomi Oy. Lisäksi kunnasta löytyy lukuisa joukko voimakkaasti kasvavia yrityksiä.

Kempeleen kunnan omat yrityspalvelut auttaa yrityksiä kaikissa yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimitilojen ja tonttien hintataso on kohtuullinen aloittaville ja toimintaansa laajentaville yrityksille. Työn vastapainoksi Kempeleessä on tarjolla monipuolisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.
Vapaana olevat yritystontit löytyvät Kempeleen tonttipörssistä:

Ohjelmapalveluiden verkkokauppa on avattu Kempeleessä

01.07.2020

Tekemistä kesälomalle ja virkistyspäiviin

Lue lisää

Kempeleen Kojeistotuote muuttaa heinäkuussa Zatelliittiin

24.06.2020

Lue lisää

Kempele nousi Yrittäjien kuntabarometrissa TOP 5:een!

10.06.2020

Lue lisää

Lakkapää avasi konemyymälän Hakamaalle

29.05.2020

Lue lisää

Kesä kutsuu kotimaan matkailijoita

08.05.2020

Lue lisää
 • Yrittäjien tarinat

  Zeppelin toi Kempeleeseen

  Pohjois-Suomen suurin kauppakeskus Zeppelin on palvellut asiakkaitaan jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yhtä kauan Zeppelinin yritysvalikoimaan on kuulunut Kello-Optiikka Zeppelin, jonka yrittäjät optikko Suvi Silvola ja kelloseppä Sakari Silvola ovat olleet tyytyväisiä Zeppeliniin yrityspaikkana: ” Yrittäjinä teemme pitkää päivää Zeppelinissä, mutta onneksi kauppakeskuksen sisällä on päivän aikana työn lomassa helppo hoitaa omiakin asioita.”

  Lue lisää »

  Kello-Optiikka
 • Yrittäjien tarinat

  Kempeleestä kajastaa menestys

  Cajo Technologies Oy sai alkuvuodesta 2015 huiman 1,5 miljoonan sijoituksen. Kempeleen kunta on toimitusjohtaja Niko Karsikkaan mukaan ollut hyvänä tukena matkalla menestykseen: ”Kunnasta olemme saaneet konkreettista tukea esimerkiksi kansainvälistymiseen, markkinointiin ja rekrytointiin.”

  Lue lisää »

  Cajo Technologies
 • Yrittäjien tarinat

  Saumaton yhteys maailmalle

  Logistiikka-alan yritykselle hyvät liikenteelliset yhteydet ovat sijaintia valittaessa kaikki kaikessa. Transport Savikko Yhtiöt Oy muutti Kempeleeseen pari vuotta sitten. Toimitusjohtaja Erkki Savikko on erittäin tyytyväinen yrityksensä nykyisiin toimitiloihin: ”Sijaintina moottoritien varsi on loistava. Kun yritys sijaitsee täällä, se esittelee itse itsensä.”

  Lue lisää »

  Transport Savikko
 • Yrittäjien tarinat

  Lehto Groupilla asiakas on aina oikeassa

  Moni Kempeleeseen tulija on moottoritien rampin kohdalla havainnut komean Lehto-kyltin korkean rakennuksen katolla. Liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki listaa rakennus- ja kiinteistöalalla toimivan Lehto-konsernin tuoreita projekteja (Ideapark Oulu, Hesburger Kempele) samalla kun kertoo konsernin toiminnasta. Lehto Groupin kahdeksasta tytäryhtiöstä monille tunnetuin on Rakennusliike Lehto Oy.

  Lue lisää »

  Lehto Group Oyj
 • Yrittäjien tarinat

  Näyttelijän arjesta ei rooleja puutu

  Kiertävää teatteria ja draamapajoja tuottava Nuojuan Teatteripaja aloitti Kempeleessä syksyllä 2014. Yrittäjä, näyttelijä, draamakasvattaja ja neljän pienen pojan äiti Tuija Nuojua kiittelee kuntaa lastenhoitokuvioiden järjestymisestä: ”Kunnassa ymmärrettiin hyvin, että yrittäjän arki ei aina noudata tuttua kahdeksasta neljään -kaavaa.”

  Lue lisää »

  Nuojuan Teatteripaja