Kaksi omavalmentajan virkaa

ma kesäk. 17 08:00:00 2024

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 500 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Omavalmentaja (2)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 2.8.2024 klo 15:00       Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 17.6.2024                 Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnassa on haettavana kaksi toistaiseksi voimassa olevaa omavalmentajan virkaa 2.9.2024 alkaen.

Toisen valitun omavalmentajan tehtävät painottuvat alle 30-vuotiaisiin, sisältäen mm. ammatinvalinta- ja uraohjausta. Toisen valitun omavalmentajan asiakkaat ovat pääosin joko monialaisen tuen tai sosiaalisen tuen piirissä.

Omavalmentaja vastaa työllisyyden kuntakokeilun henkilöasiakkaan palvelusta. Tehtävään sisältyy määräajoin tehtävät haastattelut, joissa kartoitetaan asiakkaan palvelutarve, työnhaun tilanne, osaaminen, työnhakutaidot ja työkyky. Haastattelussa asiakasta ohjataan työhön ja palveluihin. Asiakkaalle laaditaan suunnitelma, jossa sovitaan työnhausta. Asiakkaana voi olla eri-ikäisiä, eri toimialojen ja eri koulutus- ja kulttuuritaustaisia asiakkaita. Tehtäviin sisältyy myös työnantaja-asiakkaiden palvelua, jolloin omavalmentaja neuvoo ja ohjaa sekä määrittää asiakkaiden palvelutarpeita. Käyntiasiointipalvelun lisäksi omavalmentaja tekee työtä puhelimitse, verkkoyhteyksiä ja kuvallista etäyhteyttä apuna käyttäen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotutkinto ja työkokemuksen kautta hankittu ammattitaito ja osaaminen.

Odotamme osaamista arvioida asiakkaan palvelutarpeita sekä taitoa ottaa kantaa asiakkaan palvelutarpeeseen. Työssä tarvitaan asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa, jossa korostuvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi odotamme tietoteknistä osaamista sekä englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi työmarkkinoiden tuntemuksen sekä ohjaus- ja motivointitaidot. Kuntoutus- ja eläkejärjestelmien sekä sosiaalialan palveluiden tuntemuksesta on tehtävän hoidossa etua.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 2.8.2024 klo 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Työ alkaa: 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tehtäväkohtainen peruspalkka 3044,37 €/kk + kokemuslisät
Työavain Kuntarekry: 610045

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen, puh. 050 4636390 tai jussi.jalonen@kempele.fi

Kempeleessä 17.6.2024

Miia Marjanen
elinvoimajohtaja