Yhdistelmätyöntekijä (6)

pe 19. toukokuuta 2023 08.00.00

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Yhdistelmätyöntekijä (6)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 6.6.2023 klo 15:00             Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 19.5.2023                        Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on haettavana kuusi (6) yhdistelmätyöntekijän toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta.

Tehtäviin sisältyy sekä ateria- että puhdistuspalvelun tehtäviä erilaisissa asiakasympäristöissä, pääosin päiväkoti- ja koulukohteissa. Tehtävistä yksi on ateria- ja puhdistuspalveluiden kiertävä varahenkilö.

Yhdistelmätyöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto, catering-alan perustutkinto, vastaava aikaisempi koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä ja hygieniapassi. Tarvittaessa opastamme ylläpito- sekä perussiivoustehtävissä.

Arvostamme ateria- ja puhdistuspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, huolellista työskentelyotetta, joustavuutta ja kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 6.6.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 532461

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma puh. 050 3430 397.

Kempeleessä 19.5.2023

Marjo Rauma
ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö