Musiikinopettaja

ma 23. tammikuuta 2023 08.00.00

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.

Musiikinopettaja
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 16.2.2023 klo 15:00               Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 23.1.2023                            Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempele Akatemiassa on avoinna musiikin opettajan vakinainen virka.

Musiikinopettajan keskeiset tehtävät ovat oman ainealueen opetus, Kempele-opiston musiikinopetuksen opetussuunnitelman täytäntöönpano, kehittäminen ja opetuksen käytännön organisointi, Kempele-opiston musiikin pedagogiikan kehittäminen yhteistyössä muiden opettajien kanssa sekä muut tehtävät Kempele-opiston musiikin opetukseen liittyen.

Valtioneuvoston asetuksen 986/1998 mukaan vapaasta sivistystyöstä annetussa laissa tarkoitetuksi opettajaksi on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Hakijalta edellytämme valmiuksia monipuoliseen pedagogiseen työhön sekä halua osallistua opetuksen kehittämiseen, suunnitteluun ja organisointiin. Edellytämme myös taitoa opettaa opiston eri tasoilla vasta-alkajista lähtien, ohjata yhteismusisointia sekä olla perustamassa yhtyeitä ja halua järjestää tapahtumia ja konsertteja. Arvostamme kokemusta vastaavista työtehtävistä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä oppilaiden ja huoltajien kanssa, kykyä ylläpitää opetukseen liittyviä tietojärjestelmiä.

Toivomme valitulta avointa, innostavaa ja kannustavaa otetta työhön. Etsimämme henkilö on kehittämisorientoitunut musiikinopettaja, joka sitoutuu yhdessä Kempele Akatemian muun henkilöstön kanssa kaiken ikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin tukemiseen. Sinulla on tietojärjestelmiin liittyvät taidot hallussa ja innovoiva asenne opetukseen. Työyhteisössä myönteisen ilmapiirin välittämisen taidot sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tarjoamme kiinnostavan työpaikan mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden omien vahvuuksien monipuoliseen käyttöön sekä oman työn kehittämiseen. Kempele Akatemia tarjoaa hyvät mahdollisuudet yhteistyöhön koko vapaa-ajan palveluiden sisällä, sekä opetuksen sekä varhaiskasvatuksen kanssa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa opetus- ja soittonäytteessä sekä haastattelussa, joka järjestetään kutsutuille viikoilla 8-9.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 16.2.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 13.3.2023
Palkkaus: OVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 495641

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kempele Akatemian johtaja Eero Kauppi, p. 040 6148853.

Kempeleessä 23.1.2023

Eero Kauppi
Kempele Akatemian johtaja