Kuraattorin työsuhde

to 15. syyskuuta 2022 08.00.00

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.

Kuraattori
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 30.9.2022 klo 15:00             Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 15.9.2022                          Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnassa on haettavana opiskeluhuollon kuraattorin vakituinen työsuhde 1.11.2022 alkaen. Tehtävä on uusi ja täytetään kuraattoripalveluita koskevan henkilöstömitoituksen myötä.

Opiskeluhuollon kuraattorina työhösi kuuluu oppilaitosyhteisön hyvinvointia edistävä yhteisöllinen työ, mikä tarkoittaa opiskeluhuoltoryhmissä työskentelyä, konsultaatioiden tarjoamista opetushenkilöstölle sekä ryhmä- ja yhteisöinterventioiden suunnittelua ja toteuttamista. Lisäksi pääset toteuttamaan monialaista yksilökohtaista opiskeluhuoltoa yhdessä oppilaiden, opiskelijoiden, heidän perheidensä, opetushenkilöstön sekä muun verkoston kanssa.

Kelpoisuusehtona on opiskeluhuoltolain mukainen kuraattorin kelpoisuusehto. Kelpoinen toimimaan kuraattorina on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tai 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö. Lisäksi kelpoinen on henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle taikka käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista.

Arvostamme hakijalta vahvaa sosiaalialan ammatillista identiteettiä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta toimia niin yhteisöllisessä kuin yksilökohtaisessa opiskeluhuoltotyössä.

Olet tervetullut joukkoomme, oletpa sitten pitkänlinjan konkari tai juuri uraasi aloittava! Tarjoamme mahdollisuuden hyvään perehdytykseen, työnohjaukseen ja kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet. Myös osittainen etätyö on mahdollista.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 30.9.2022 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 466357

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava opiskeluhuollon psykologi Jonna Ammunet, puh. 040 621 3864.

Kempeleessä 15.9.2022

Marja-Leena Meriläinen
sosiaali- ja terveysjohtaja