Kunnallistekniikan työnjohtaja

pe 7. tammikuuta 2022 08.00.00

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Kunnallistekniikan työnjohtaja
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 25.1.2022 klo 15:00      Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 7.1.2022                     Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunta hakee KUNNALLISTEKNIIKAN TYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen teknisiin palveluihin kunnallistekniikan palveluyksikköön.

Keskeisiä tehtäviä ovat puisto- ja viheralueilla, leikkipuistoissa, kiinteistöjen piha-alueilla, katuviheralueilla ja kunnan metsätiloilla tapahtuvan rakentamisen, kunnossapidon ja metsänhoitotöiden työnjohtotehtävät sekä tarvittaessa ympäristön kunnossapidon muut työnjohto- ja työtehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen ympäristön kunnossapidon toiminnan suunnitteluun.

Työsuhteeseen on kelpoinen henkilö, jolla on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto ja riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, palkkaryhmän II mukaan.

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi arvostamme hyviä kirjallisia taitoja ja hyvää vuorovaikutustaitoa. Valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Hakijan on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 25.1.2022 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: TS:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 405937

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnallistekniikkapäällikkö Paula Kettunen, p. 050 4636502.

Kempeleessä 7.1.2022

Tuomo Perälä
tekninen johtaja