Kolme omavalmentajan virkaa

ma 19. syyskuuta 2022 08.00.00

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.

Omavalmentaja (3)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 7.10.2022 klo 15:00                  Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 19.9.2022                               Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnassa on haettavana kolme toistaiseksi voimassa olevaa omavalmentajan virkaa 1.11.2022 alkaen.

Omavalmentaja vastaa työllisyyden kuntakokeilun henkilöasiakkaan palvelusta. Tehtävään sisältyy määräajoin tehtävät haastattelut, joissa kartoitetaan asiakkaan palvelutarve, työnhaun tilanne, osaaminen, työnhakutaidot ja työkyky. Haastattelussa asiakasta ohjataan työhön ja palveluihin. Asiakkaalle laaditaan suunnitelma, jossa sovitaan työnhausta. Asiakkaana voi olla eri-ikäisiä, eri toimialojen ja eri koulutus- ja kulttuuritaustaisia asiakkaita. Tehtäviin sisältyy myös työnantaja-asiakkaiden palvelua, jolloin omavalmentaja neuvoo ja ohjaa asiakkaita sekä määrittää asiakkaiden palvelutarpeita. Käyntiasiointipalvelun lisäksi omavalmentaja tekee työtä puhelimitse, verkkoyhteyksiä ja kuvallista etäyhteyttä apuna käyttäen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä monipuolinen ja ajantasainen työkokemus asiakaspalvelutehtävistä.

Odotamme osaamista arvioida asiakkaan palvelutarpeita sekä taitoa ottaa kantaa asiakkaan palvelutarpeeseen. Työssä tarvitaan asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa, jossa korostuvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi odotamme tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi työmarkkinoiden tuntemuksen sekä ohjaus- ja motivointitaidot. Kuntoutus- ja eläkejärjestelmien sekä sosiaalialan palveluiden tuntemuksesta on tehtävän hoidossa etua.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 7.10.2022 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES 01TOI060
Työavain Kuntarekry: 467979

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen, puh. 050 4636 390.

Kempeleessä 19.9.2022

Miia Marjanen
elinvoimajohtaja