Kaksi perhepäivähoitajan paikkaa

ma 16. tammikuuta 2023 08.00.00

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.

Perhepäivähoitaja (2)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 3.2.2023 klo 15:00               Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 16.1.2023                          Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnan varhaiskasvatuspalvelut hakee omassa kodissa työskenteleviä perhepäivähoitajia (2 paikkaa) 1.3.2023 alkaen. Tehtävän aloitus mahdollista sopimuksen mukaan huomioiden lapsiryhmän lasten aloitusajankohdat kevään 2023 aikana.

Perhepäivähoito on hoitajan omassa kodissa, pienessä ryhmässä tapahtuvaa varhaiskasvatusta. Perhepäivähoitajan työtehtävänä on varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sovitulle lapsiryhmälle. Päivittäiset työtehtävät kohdistuvat lasten perushoitoon, ruokahuoltoon, ulkoiluun, päivälepoon sekä muun toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen itsenäisesti. Suunnitteluun saa tukea perhepäivähoitajien yhteisistä palavereista sekä perhepäivähoidonohjaajalta.

Perhepäivähoitajana pääsee tekemään vaihtelevaa ja ihmisläheistä työtä, jossa jokainen päivä on erilainen. Työn tuloksena huomaa lasten kehittyvän ja oppivan kasvaessaan. Myös perheet tulevat hyvin tutuiksi perhepäivähoidossa, sillä tehtävä yhteistyö on tiivistä. Työssä edellytetään riittävän isoa, turvallista ja tervettä kotia. Perhepäivähoidonohjaaja käy tarkistamassa ja hyväksymässä perhepäiväkodin tilat sekä toimintaympäristön ennen tehtävään valintaa. On tärkeää, että hoitajan lisäksi muu perhe suhtautuu myönteisesti perhepäivähoitotyöhön. Hoitoryhmässä voi olla hoitajan omat lapset mukaan luettuna enintään neljä alle kouluikäistä lasta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n liitteen 12 mukaisesti. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 1934,17 €/kk. Perhepäivähoitajalle maksetaan peruspalkan lisäksi kustannuskorvausta lapsen todellisen hoitoajan mukaan. Lisäksi maksetaan erillislisää, mikäli lapsiryhmässä on 3 alle 2 v lasta. Työaika määrittyy lasten hoitoaikojen mukaan. Pääosin kyseessä on arkena tehtävä päivätyö, keskimäärin 40 h/viikko. Ylityöt pidetään työajantasauspäivinä, jotka ovat vapaapäiviä. Hoitajan poissaolojen aikana hoitoa tarvitseville lapsille järjestetään varahoitoa päiväkodeissa. Lyhytaikaisiin poissaoloihin on käytettävissä perhepäivähoidon varahenkilö.

Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Arvostamme myönteistä ja vastuullista työotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kiinnostusta työn kehittämiseen. Hakijalta edellytetään perhepäivähoitajan ammattitutkintoa tai muuta kasvatusalalle soveltuvaa koulutusta (Varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6.2§:n mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 3.2.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 492495

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Aini Lukkari, Honkasen päiväkodin ja perhepäivähoidon johtaja, puh. 050 4636340.

Kempeleessä 16.1.2023

Virpi Uutela
varhaiskasvatuksen johtaja